Viser av varer
995,-
Merke: Quail
Morsom sauevase fra Quail! Ceramics. Blomster vase i håndmalt porselen fra England. Denne majestetiske vasen er selvfølgelig nydelig med blomster, morsom til kjøkkenredskap og super fin bare som den er. Det fine med den er at du ikke trenger å rydde den bort! Alle dyrene er unike siden de er malt for hånd, dette gjør at de ser litt forskjellige ut. Denne morsomme saue vasen kommer du til å bli så glad i. Du kan kjøpe den på nett, eller i Blomster butikken vår i Oslo, på Skøyen. Denne sheep vasen fra Quail heter "Suffolk". Det er en britisk rase av tam sauer fra 1800 tallet fra et område i Storbritania; Bury St. Edmunds i Suffolk, som et resultat av kryssavl da Norfolk Horn får fikk forbedrede Southdown-værer. Det er en pollet, svart ansiktet rase, og er oppdrettet først og fremst for kjøttet. Denne sauen kommer med svart ansikt og hvitt ansikt. (Se bilde). Husk å spesifiser i kommentarfelt ved betaling hvilken av sauene du ønsker. Tåler oppvaskmaskin og masse blomster fra Harbitz! Quail sheep vase får du på Harbitz Blomster på Skøyen eller få den levert hjem på døra. Vi sender i hele Norge.
995,-
Merke: Quail
Denne kule villsvinen kan brukes til alt fra vannmugge, melkemugge, blomstervase, sausnebb, vin karafell, saftmugge - eller hva enn du måttre ønske. Supersøt villbjørn. Den er i engelsk porselen og er håndmalt, woow! Også fin som blomstervase. Du får kjøpt den hos Harbitz Blomster på Skøyen og her i nettbutikken. Vi snender Wild boar fra Quail Ceramics til hele Norge! Siden alle dyrene er håndmalt er de unike og ser forskjellige ut fra gang til gang. Tåler oppvaskmaskin. Vi digger disse morsomme dyrene fra Quail.
975,-
Merke: Quail
Denne fine bjørnen kan brukes til alt fra vannmugge, melkemugge, blomstervase, sausnebb, vin karafell, saftmugge - eller hva enn du måttre ønske. Supersøt bjørn . Den er i engelsk porselen og er håndmalt, woow! Også fin som blomstervase. Du får kjøpt den hos Harbitz Blomster på Skøyen. Siden alle dyrene er håndmalt er de unike og ser forskjellige ut fra gang til gang. Tåler oppvaskmaskin. Vi digger disse morsomme dyrene fra Quail.
925,-
Merke: Quail
Elefanten er håndmalt og er i engelsk porselen. Disse dyrene er alltid unike, siden de males for hånd. Denne vasen er flott som den er, perfekt med blomster i eller super til kjøkkenredskaper. Noe som er ekstra flott er at denne blomstervasen tåler oppvaskmaskin. DU kan kjøpe elephant vase fra Quail Ceramics hos Harbitz Blomster i Oslo på Skøyen - eller direkte vår nettbutikkk. Vi sender i hele Norge!
895,-
Merke: Quail
Denne flotte vasen er laget av Engelsk porselen, den er håndmalt så alle er unike. super fin til blomster, kjøkkenredskap eller som den er. Den tåler oppvaskmaskin. Hand-crafted collectables. Handpainted stoneware. Dishwasher safe. 30 cm tall.
890,-
Merke: Quail
Denne fine Haren er håndmalt engelsk porselen. Siden de er håndmalt er alle unike, du blir faktisk glad i disse dyrevasene! Perfekt til blomster, kjøkkenredksap eller bare som den er. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Hare flower vase large. Handpainted stoneware. Dishwasher safe. 30 cm høy. Åpning innvendig (ca form åpning som ett egg)
875,-
Merke: Quail
Hvalross vase, perfekt til blomster og nydelig som den er! Håndmalt porselen fra England! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
830,-
Merke: Quail
Blomster vase i håndmalt porselen fra England. Denne majestetiske vasen er selvfølgelig nydelig med blomster, morsom til kjøkkenredskap og super fin bare som den er. Alle dyrene er unike siden de er malt for hånd, dette gjør at de ser litt forskjellige ut. Denne morsomme løve vasen kommer du til å bli så glad i. Du kan kjøpe den på nett, eller i butikken vår i Oslo. Tåler oppvaskmaskin og masse blomster fra Harbitz. Lion vase.
825,-
Merke: Quail
Denne lure reven er håndmalt engelsk porselen. Siden de er håndmalt er alle dyrene unike, du blir faktisk glad i disse dyrevasene! Kan vaskes i oppvaskmaskin. Fox flower vase large. Handpainted stoneware. Dishwasher safe.
775,-
Merke: Quail
Sebra vase, kan fylles med fine blomster eller bare være som den er. Laget av engelsk porselen fra Quail Ceramics. Disse er håndmalte og unike, alle som en! Hand-crafted collectables. Handpainted stoneware. Dishwasher safe. 27 cm tall.
600,-
Merke: Quail
Fin størrelse til både kjøkkenredskap, som vase eller rett å slett bare som dekor. Denne er håndmalt og laget av Engelsk porselen, alle trenger en tiger vase på stuebordet. Du får den hos oss på Harbitz blomster i Oslo. Kan vaskes i maskinen, jippi!
600,-
Merke: Quail
Fin størrelse til både kjøkkenredskap, som blomstervase, pynt på hylla eller som gave til en du kjenner som har en leopard inni seg. Dette flotte dyret kan vaskes i oppvaskmaskinen, og er håndmalt engelsk porselen. Du får selvfølgelig kjøpt denne på nettet eller i butikken vår på Harbitz i Oslo!
550,-
Merke: Quail
Leopard mugge av den store typen. Denne fine leopard muggen er perfekt til melk, saft, blomster eller som sausnebb. Alle dyrene fra Quail er håndmalt og er av engelsk porselen. Tåler oppvaskmaskin. Leopard Jug large.
550,-
Merke: Quail
Smørklokke i Engelsk porselen. Pynt bordet ditt, kjøkkenet ditt eller kjøleskapet ditt med denne fiiine smørklokken
550,-
Merke: Quail
Denne pratkiske smørklokken med en harepus på toppen til å løfte lokket, er perfekt til å ha smør i. For de av oss som liker å dekorere frokostbordet eller kjøkkenbenken. Passer nesten perfekt til 1kg meierismør fra Tine. Fin til påske, såvel som til hverdags. Eller kanskje et fint interiør tilskudd på hytta? Du får den i butikken Harbitz Blomster på Skøyen i Oslo, eller direkte i vår nettbutikk.
540,-
Merke: Quail
Kul veggvase fra Quail, håndmalt porselen fra England. Denne vasen er håndmalt, det gjør at alle vasene ser litt forskjellige ut. I denne giraffen kan du har blomster, penner/blyanter eller malekostene dine. Tåler oppvaskmaskin. Giraff Wall Vase - by Quail Ceramics. Handpainted Stoneware. Dishwasher safe.