Viser av varer
590,-
Merke: Burgon & Ball
En 5 liters vannkanne i galvanisert stål med en røff pulverlakkert overflate. At den er "galvanisert" betyr at den har er badet i tynt metall for at den ikke skal ruste. (Det hadde jo vært dumt hvis vannkannen din, som jo oftest har vann i seg, begynner å ruste!) Det er den perfekte størrelsen; stor nok til å romme nok vann for å gi planter en god drink (5 liter), men ikke for tungt å løfte når den er full. Den har et "enhåndsdesign" som visstnok skal motvirke vridning i ryggen, mens tyngdekraften skal hjelpe håndtaket med å gli forsiktig gjennom fingrene - jo tomere boksen blir, jo mer tipper den. Helt magisk gjennom tyngdekraften. :) Tuten er ogås avtakbar hvis du trenger en rask vanning med full sluse på en tørst plante. Du skrur rosen enkelt på igjen. Alt i alt en perfekt vannkanne som rommer godt med vann, uten at den blir for tung. Laget for hagevanning av store planter enten på balkong eller i hage. Men også egnet til vanning inne. Du får denne 5 liters vannkannen fra Burgon & Ball hos Harbitz Blomster på Skøyen i Oslo, eller kjøp den direkte i vår nettbutikk. Vi leverer den hjem på døren til deg hvis ønskelig. :) Nå er hagesessongen igang, og vi er sikker på at du føler både glede og mestring med denne vannkanna. Dimensjoner: 35 cm høy x 63 cm (inkludert tut og rose) x 15 cm Materiale: Stål som er galvanisert og pulverlakkert (mot rust/korrosjon)
375,-
Merke: Burgon & Ball
Nå er hagesessongen her, og vi har fått inn disse knæsje kvalitetsredskapene fra den engelske produsenten, Burgon & Ball. Denne "Bypass Secateur" avkuttern er av de råeste på markedet. Velg denne hvis du er på jakt etter en høykvalitets hagesaks som tar det meste av kvist og stilker. En avkutter som er hendig. Produsenten skilter med "cutting edge precision ground high carbon steel blade". Denne saksa har også 10 års garanti! "Bypass Secateur" eller Bypass-sekatører bruker to kniver som glir forbi hverandre, noe som muliggjør et skarpt, rent kutt, nær stammen eller roten. Bypass-sekatører er derfor spesielt egnet for kutting av levende plantevev. De kan brukes til å kutte ungt eller bløtt tre, så vel som halvtre hagebusk og busker. Fint egnet for kutting av levende plantevev og for å kutte ungt eller bløtt tre, så vel som halvtre hagebusk og busker. Kan fint brukes på på små stammer og kvist. Denne kuttern skilter også med at de klarer 25 mm stilker med én hånd. Fargene fåes i knæøsj rosa og knæsj gul i såkalt "Fluorecent" håndtak. Det vil si at de er reflektive. Så hvis du lyser etter hageredskapene dine på natta, så vil de lyse opp! Bli en vinner i hagen, og prøv disse langvarige redskapene fra Burgon & Ball. Husk å spesifiser hvilken farge på hagesaksa du vil ha ved utsjekk i kommentar feltet.
350,-
Merke: Burgon & Ball
Nå er hagesessongen her, og vi har fått inn disse knæsje kvalitetsredskapene fra den engelske produsenten, Burgon & Ball. Denne "pocket avkuttern er av de råeste på markedet. Velg denne hvis du er liten i klypa, eller bare ønsker en avkutter som er liten og hendig. Produsenten skilter med "cutting edge precision ground high carbon steel blade". Denne hendige "Pocket Prunern" er perfekt for deg som har mindre hender, men som allikevel ønsker en kraftig avbiter/hagesaks. Fint egnet for kutting av levende plantevev og for å kutte ungt eller bløtt tre, så vel som halvtre hagebusk og busker. Kan fint brukes på på små stammer og kvist. Fargene fåes i knæøsj rosa og knæsj gul i såkalt "Fluorecent" håndtak. Det vil si at de er reflektive. Så hvis du lyser etter hageredskapene dine på natta, så vil de lyse opp! Bli en vinner i hagen, og prøv disse langvarige redskapene fra Burgon & Ball. Husk å spesifiser hvilken farge på hagesaksa du vil ha ved utsjekk i kommentar feltet.
250,-
Merke: Burgon & Ball
Hage gaffel til å gafle i jorden med! Nå er hagesessongen her, og vi har fått inn disse knæsje kvalitetsredskapene fra den engelske produsenten, Burgon & Ball. Fargene fåes i knæøsj rosa og knæsj gul i såkalt "Fluorecent" håndtak. Det vil si at de er reflektive. Så hvis du lyser etter hageredskapene dine på natta, så vil de lyse opp! Ikke nok med det. Disse har LIVSTIDS GARANTI! Burgon & Ball kan skilte med dette pågrunn av deres varme behandlede rustfritt stål. De har også en hendig paracord snor festet til seg som gjør at de enkle å henge opp i redskapsboden din. Bli en vinner i hagen, og prøv disse langvarige redskapene fra BUrgon & Ball. Husk å spesifiser hvilken farge på gaffelen du vil ha ved utsjekk i kommentar feltet.
250,-
Merke: Burgon & Ball
Hage spade til å grave i jorden med! Nå er hagesessongen her, og vi har fått inn disse knæsje kvalitetsredskapene fra den engelske produsenten, Burgon & Ball. Fargene fåes i knæøsj rosa og knæsj gul i såkalt "Fluorecent" håndtak. Det vil si at de er reflektive. Så hvis du lyser etter hageredskapene dine på natta, så vil de lyse opp! Ikke nok med det. Disse har LIVSTIDS GARANTI! Burgon & Ball kan skilte med dette pågrunn av deres varme behandlede rustfrie stål. De har også en hendig paracord snor festet til seg som gjør at de enkle å henge opp i redskapsboden din. Bli en vinner i hagen, og prøv disse langvarige redskapene fra Burgon & Ball. Husk å spesifiser hvilken farge på spaden du vil ha ved utsjekk i kommentar feltet.
145,-
Merke: Burgon & Ball
Hage hansker til å kose deg i jorden med! Nå er hagesessongen her, og vi har fått inn disse knæsje kvalitetshanskene fra den engelske produsenten, Burgon & Ball. Fargene er i "Fluorecent" farge. Det vil si at de er reflektive. Så hvis du lyser etter hanskene dine på natta, så vil de lyse opp! Ikke nok med det. De kan vaskes i maskin på 40 grader! Med disse hanskene holder du hendene tørre og rene og beskytter hendene fra å tørke ut og skitnes til. De har også et "grip" lag på innersiden som gjør de til en fryd å bruke. Bli en vinner i hagen, og prøv disse hanskene fra BUrgon & Ball.