Viser av varer
350,-
Merke: DBKD
Dette er en designerpotte fra svenske DBKD. Meget tidsriktig og stilig blomsterpotte som har blitt interiørarkitekters våte drøm den siste tiden. Du får den i masse deilige og nøytrale naturnære farger. Størrelsene varier også fra små bordvennlige størrelser, til store krukker for svære planter. En blomsterpotte som er ypperlig til både grønne planter og frodige blomstrer. Du får DBKD cloudy pot på Harbitz Blomster på Skøyen, eller ved å kjøpe direkte i vår nettbutikk.
Flere varianter
145,-
Merke: DBKD
Rålekre og minimalistisk snømann som gjør seg perfekt som juleinteriør. Fåes i to forskjellige størrelser Liten og stor DBKD er kjent for rålekre potter, men DBKD har slått seg opp med en julepynt dekorasjoner som gjør seg like godt under juletreet som en gave til seg selv til å pynte opp til jul. Det er Karin Dahlin som er designeren bak DBKD som holder til i ei lita bygd som heter Vara sørvest i Sverige. Tilknytningen til dette stedet med sine vidder og bølgende åser er viktig for bedriften og merkevaren. Jordnærhet og kvalitet er andre sentrale stikkord for DBKDs produkter. Disse nydelige artiklen vil du kunne pynte opp hjemme år etter år! Størrelse Liten: H11cm Stor: H16cm
115,-
Merke: DBKD
Juletre-formet interiør fra det svenske merket DBKD. Gjør gjør seg perfekt som juleinteriør, kanskje som adventskalender eller under juletreet? Narrow Christmas tree fra DBKD. Fåes i to forskjellige størrelser og to forskjellige farger Hvit og brun og liten og medium. DBKD er kjent for rålekre potter, men DBKD har slått seg opp med en julepynt dekorasjoner som gjør seg like godt under juletreet som en gave til seg selv til å pynte opp til jul. Det er Karin Dahlin som er designeren bak DBKD som holder til i ei lita bygd som heter Vara sørvest i Sverige. Tilknytningen til dette stedet med sine vidder og bølgende åser er viktig for bedriften og merkevaren. Jordnærhet og kvalitet er andre sentrale stikkord for DBKDs produkter. Disse nydelige artiklen vil du kunne pynte opp hjemme år etter år!
Flere varianter